Szolgáltatásaink neked

Íme pár helyzet, amikor mindenképpen érdemes betérned hozzánk:

Lazulnál?

Töltsd szabad óráidat Klubunkban!  Ha pihenésre vágysz, csak huppanj le egy kényelmes babzsákba és egy jó film mellett pihend ki a nap fáradalmait. Az aktív pihenés kedvelőinek rendelkezésére áll majdnem 500 féle társasjáték is, de persze ne feledkezzünk meg a közel 20 féle Xbox játékról és a Nintendo Wii-ről sem!

Ha szabadidődben is elhivatott vagy a sport iránt, gyere be egy izgalmas csocsó meccsre! Figyelem! Szeptembertől már pingpongban is kipróbálhatod magad (Vállalkozó szelleműek számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy megpróbáljanak minket is megtanítani játszani.)

Ha szeretnéd felidézni a nyári kerti-partyk hangulatát, lazulj az udvaron! Legyen szó szalonnasütésről vagy grillezésről, a felszerelés adott, így semmi sem állhat utadba, hogy megcsillogtasd gasztronómiai tudásod.

Nincs szükséged semmilyen berendezésre vagy eszközre, csak szeretnéd végre elengedi a stresszes hét súlyát? Mazsolázz Mazsival! Keresd terápiás kutyánkat, akire bármikor rázúdíthatod problémáidat. Állandó vidámsága és jókedve garantáltan stresszoldó hatású.

Kérdeznél?

Ne tartsd magadban! Irodánkban folyamatosan készenlétben állnak munkatársaink, hogy megválaszolják kérdéseidet. Tippekre van szükséged a tanuláshoz? Érdekel egy pályázat, de nem tudod, hogyan jelentkezhetnél? Információra van szükséged, de nem tudod, kihez fordulj? Keress minket bizalommal!

Ha személyesebb jellegű problémáidra keresel megoldást, vonulj el a Hallgatlak falai közé, ahol szakembereinktől kaphatsz tanácsokat.

Gyere el kerekasztal-beszélgetéseinkre, ahol a nagyvilág aktualitásait, számotokra izgalmas témáit tárjuk fel közösen. Beszélgettünk már generációk közötti kommunikációról, Japánról, a vadászrepülők életéről, az internet biztonságáról. Mondd el, számodra mi az izgalmas! Csevegj a szakértőkkel! Kérdezd meg, ami téged érdekel!

Pezsegnél?

Mindenkit szívesen látunk, aki bekapcsolódna a gyulai diákélet pezsgésébe, hiszen nálunk zajlik a Városi DÖK, az iskolák DÖK vezetői, DÖK tagjai és diákjai által alkotott, települési diák-érdekképviseleti csapat képzése, segítése is.

Van egy társad, akinek problémái vannak, de nem tudod, hogyan segíthetnél neki? Szakmai munkánk során folyamatosan zajlik az egyesület által már évek óta megszervezett kortárssegítő képzés, ahol megtanítunk, hogyan segíthetsz te is. Emellett a központ falai nyújtanak otthon a Hetedhét Játékváros szervezőinek felkészítéséhez is.

Ötletelnél?

Ha ötleted van, ne habozz! Bármilyen témára, ötletre, programtípusra nyitottak vagyunk, ami a fiatalokat, vagy a velük foglalkozó szakembereket érinti! Az ötleteket ide is várjuk: info[kukac]ifjusagikozpont.eu, vagy gyere be és oszd meg velünk személyesen!