Ifjúsági bál

Az Ifjúsági bál a gyulai ifjúság több éves múltra visszatekintő hagyományos rendezvénye, amely néhány évig szünetelt. A bál célja, hogy kulturált szórakozási lehetőséget nyújtson minden érdeklődő gyulai fiatal számára. Egy olyan buli, ami nem csupán egy kiöltözős disco, hanem egy ifjúsági társadalmi esemény is egyben.

A 2016-ban újra életre hívott eseményen közel százötven fiatal vett részt az általános iskola felső tagozatától az egyetemistás korúakig. A műsor helyi fiatalok produkciójából, előadásából állt, melyre minden előadó, táncos, énekes, zenész heteket készült, illetve a már meglévő repertoárból válogatott össze. A rendezvény egyik specialitása is egyben, hogy fiatalok szervezik fiataloknak. A Városi Diákönkormányzat tagjai oroszlánrészt vállalva az előkészítésben és a lebonyolításban, közösen valósítják meg ezt a komoly múltú eseményt. Természetesen nem maradhat a bál nyitótánc nélkül, amelyet természetesen helyi fiatalok adtak elő a vendégeknek, több hetes felkészülést követően.

Az Ifjúsági bálnak pedig Gyula egyik frissen felújított és átadott épülete, a Vigadó ad otthont, méltó és színvonalas helyszínként emelve a program fényét a településen megrendezésre kerülő hasonló események sorába.

Galéria a 2016. évi Ifjúsági Bálról

A 2018-as Ifjúsági Bál képekben